Fredag

Dagen började inte bra... Jag mådde helt illa å kände mig väldigt svag och skakig. Tillslut började jag kallsvettas, bli blek i ansiktet å nästan tappa balansen. Kändes exakt som om jag skulle svimma så jag snabbade å la mig i sängen.. Det värsta gick över och jag steg upp för att få i mig nån mat iaf. Det blev bättre efter jag ätit men jag undrar ju ändå vad som är fel ? Har typ ingen matlust  å känner mig inte hungrig, Mår illa för det mesta, Är sjukt trött hela dagarna hur mkt jag än sover, Ont i huvet, Ont i nacken och känner mig som sagt helt svag. Måste nog kolla upp detta om de inte går över :S

Jag & Cissi gick till HM efter skolan för jag skulle köpa en ny bh men den fanns såklart inte i min storlek. Jag köpte en ny t-shirt iaf, Den hade lite konstig uringning men den var fin ändå.. Å billig :)

Åkte hem å släppte ut Troja på balkongen medans jag skulle byta kläder.. Å vad hör jag att en förbannades jävla kattjävel är på våran balkong å sitter å fräser åt Troja. Troja som såklart är en snäll hund gjorde inget annat än att gå närmare katten sakta å nosa på den typ (Hon har ju aldrig träffat nån katt förut). Men kattfan bara satt å fräste å reste ragg å var dum.. Jag ropade in Troja igen så inte katten sklle klösa henne. Sen försökte jag skrämma iväg kräket men den brydde sig inte ett dugg. När vi kom tillbaka från våran promenad var den som tur var borta iaf... Kommer den tillbaka ska den jävla få se. Jag ska inte ha nå katter på min balkong som är å gräver i soporna å pissar överallt.

Nu ska jag fixa något till lunch.. Dammsuga och sen måste jag höra med Tilde vilken tid vi ska komma till hon idag. Jag hade nog tänkt ta med nåt efterättsaktigt. Får se om jag ska baka nåt eller om det blir nåt man köper.
Pannacotta skulle ju vara så gott :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0