Trött & Full av tankar.

Kan absolut för allt i världen inte sluta tänka.. På just en sån sak som inte går att förstå sig på, Göra något åt eller på något sätt alls påverka. Tungt.

Okey, Nog om det. Orkar inte börja gå in närmare alls.. Känns som att detta är en grej jag tänkt hålla för mig sjäv. Ovanligt nog.. Annars brukar jag ju gnälla högt och ljudligt om allting.. Det känns bra att få ur sig det och klaga lite. Men inte denhär gången.. Det känns lite annorlunda.. På nåt sätt.. Vet inte. Som jag sa tidigare. Går inte att förstå sig på. Känns tråkigt. Lite som en besvikelse fast jag vet att det inte är det.. Jag har inget att vara besviken över Thats the way it goes, Everybody knows.

Funderar även för ovanlighetens skull (Not) hur jag ska göra med bilen.. Vet inte om jag ska börja lägga ner nån energi på den å ha kvar eller om jag bara ska besikta å sälja. Men åh.. Vet inte. Kan ju inte vara utan bil heller. Hade känts sjukt tråkigt.. Å jag saknar lången som fan.. Varje dag. Vill köpa en ny. Typ halvfin.. från tyskland lr nå. I Sverige finns ju bara äckliga lik. Funderar även över pengar hela hela tiden.. Denna jävla pengaångest

Den som spar han har... Tillslut bara pengar kvar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0