Mitt lilla hjärta

Åh det var så synd om mitt lilla hjärta igår.

Jag släppte ut honom på balkongen för att vi skulle gå ut och där fick han säkert nåt skräp i näsan och nös, en såndär riktig hundnysning ni vet. Jag tänkte inte mer på det för det händer ju ibland men sen kom han in och nös igen.. Jaha tänkte jag värst vad du nyser då. Men sen nös han igen och igen och igen och igen utan avbrott.. Som att han inte kunde sluta och så kom han mot mig med läpparna uppdragna så jag såg att han hade en massa blod i munnen och så hade det stänkt på golvet - Vid det här laget hade jag ju hunnit få panik och redan gått igenom alla dem värsta tänkbara scenariona på vad som hänt.. Typ att han nyst sönder något blodkärl i näsan eller att han fått in något där som skadat slemhinnan och att det var därför han nös eller att han var döende i stort sett haha nivet ju hur jag oroar upp mig.

Men då hade han som "tur" var bara bitit sig i tungan.. Älsklingen. Det är ju bra att slemhinnor läker så fort för det ser mycket bättre ut idag.. Han får bara hålla sig från tuggben och sånt tills det läkt.

Tänk vad det är mycket med dem små djuren och mitt hjärta går alltid sönder så fort det är minsta lilla med Oden :p

Han är lite bortskämd oxå lillpalten, När han kommer hit brukar jag ta fram en bäddmadrass och bygga ut hans bädd till en dubelsäng ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0