Yeey

Sådärja, Nu har jag varit och handlat.. Det var verkligen ett måste för ja hade slut grädde hemma så ja har inte fått mig nå kaffe på hel dan !! I-landsproblem javisst ;)

Nej men jag behövde handla så det har jag gjort åsen kikade ja in på Rusta eftersom ja funderar på att köpa en sån stor rya som alla har till vardagsrummet.. Funderar på den turkosa som jag tycker är riktigt snygg men kanske svårt att matcha ? Om ja inte hittar nå fina bruna gardiner då som smälter in i de andra eller några fina gardiner med nå detaljer i samma turkos som mattan ? Dem hade även en jättefin likadan som var mörkbrun med invävt lixom guldiga trådar.. Kanske den vore nåt jag älskar ju brunt men för er som varit hemma hos mig vet ni ju att alla tapeter å möbler redan är bruna Haha :D



Har då bytt till ett par guldaktiga jättefina gardiner i köket iaf och sen nu snart ska ja byta ut köksbordet till ett i teak å då samtidigt möblera om där inne å sätta dit en ny duk och andra ljusstakar.. Tror de kommer bli skitfint :)


Nu sitter jag då och dricker en sån färdig drink på burk iaf, Bacardi Razz & Up. Tycker den var god ! Lite besk i smaken men annars bra å ja gillar ju dem här småburkarna :D Köpte en till oxå som var vodka å äppeljuice å den tror ja kommer va go för i London köpte ja ju en burk med Smirnoff och äppeljuice som smaka smaskens :)


7% drinkblandning av bacardi razz och 7up (antar jag) kostar 24 kronor på systemet och finns på hyllan fär färdigblandade grejer :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0