Uppe med Tuppen

Den har dagen känns väldigt lååång.. Speciellt kanske då jag har stigit upp 05.30 redan ! Tog på mig lite extrajobb eftersom ja annars skulle ha varit ledig hela dan å att lämna Oden hemma bara 3,5 timme som de blev idag är ju inga problem !

Så jag kom hem efter jobbet då jag annars kanske skulle ha ätit frukost eller nåt :D Vi har varit ute på en promenad såklart och sen bara känt degen.. Egentligen skulle ja ha vela göra nå men vet inte riktigt vad ? De blir ju så långtråkigt å bara sitta men snart är de ju hursomhelst dags för promenad igen.

Jag har just druckit en kopp kaffe och före de åt ja Champinjonsoppa som jag lagat och nu är jag sugen på nå goofika men har inge alls hemma !


Och värst av allt då ! Jag har ju sagt upp tvkanalerna för å spara in lite pengar nu då ja är ensam MEEEEN det betyder att jag inte kan se Ensam Mamma Söker nå mer skandaal ! Kan man se de på tv3's hemsida mån tro ?



Kommentarer
Åsa

man kan typ se allt på kanalernas PLAY hemsidor, förutom dom amerikanska serierna. Men tv3 är bra, där kan du nog se programmen ett jävla bra tag till medans på tv4 kan du bara se dom en vecka :S

2011-10-03 @ 16:24:46
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0