Söndag

Brrr vad kallt det är ute idag, Var 0-gradigt nu när vi var ute på morgonprommisen men det var riktigt fint höstväder med kall klar luft, frost i gräset och sol ! Och det bästa av allt var att ängarna här nere hade frusit ihop undet natten så Oden äntligen kunde få vara lös och springa runt lite (Tidigare har dem bara varit som en enda stor myr av allt regn).

Nu hoppas jag då att solen ska börja värma lite så jag kan putsa klart fönstrena, Det känns liite för kallt nu tycker jag :D Detsamma gäller för omplanteringen av mina blommor som jag helst gör ute på balkongen för att slippa en massa jord och smuts på golvet inne. Så.. Det är bara vänta på värmen innan jag kan sätta igång.

I övrigt så ska Oden mitt lilla älsklingshjärta åka hem/bort idag vilket är jättetråkigt men till veckan har jag mycket jobb så det är inte så mycket att göra åt tyvärr. Jag har ingen aning om när Emil kommer och hämtar honom, han var på nån fest igår så jag antar att det blir sent.. Dessutom vet man ju aldrig med honom. Säger han att han ska komma kl 17 så kommer han kl 21 typ så vi får se om det hinns packas nå grejer.. Det viktigaste är ändå att hinna slipa ner Odens klor för dem är verkligen jättelånga nu !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0