Pajala och Valborgsfirande

Igår var det Valborgsmässoafton och jag började dagen med att åka in till Pajala tillsammans med Tove. Vi besökte systemet, dem två mataffärerna, apoteket, Smedjan för att äta pizza och slutligen Frasses för en mjukglass. Styrde sedan hemåt för en powernap på soffan innan jag begav mig till Tove & Knalli för drinkafton !
 
Vi drack en massa goda drinkar som Tom Collins, Strawberry daiquiri, Malibudrinkar och även margarita (Sistnämda ingick dock inte i koncepter Goda Drinkar). Tack vare att alla våra drinkar typ var baserade på lime, citron och jordgubbar känner jag mig i så sjuuuukt mycket bättre form än vanligt efter en drinkkväll idag. Jag har bara ont i huvet, varit lite illamående och trött/seg. Alltså en helt överkomlig bakfylla jämfört med vad som annars brukar vänta mig. Tummen upp för vitaminrika drinkar alltså :)
 
Nåja.. Idag har inte många knop blivit gjorda och ska inte bli heller. Jag väntar på att Emil ska komma hem med nån fryspizza eller så åt mig så man blir människa igen. Sen är det en dusch och kanske att röja upp i köket lite som gäller.. Diskberg delux ! Kanske skulle jag slå på stort och laga till lite matlådor oxå.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0