Världens bästa schampo !

Jag måste ju tipsa er om det bästa schampot jag någonsin använt ! Köpte detta mest för att prova förra gången jag gjorde en beställning från lyko.se
 
Jag hatar ju att ha smutsigt hår, hela hårbotten börjar lixom klia och kännas äcklig. Samtidigt så har jag känt att de schampon jag använt på senaste tiden tex Matrix total results varit alldeles för starka och fått hårbotten att klia och svida när den är nytvättad och säkert har väl håret då i försvar börjat producera ännu mer fett för att inte bli uttorkat - varpå jag vill tvätta det mer och så är den onda cirkeln igång.
 
Därför köpte jag ett schampo som skulle balansera och normalisera hårbotten och göra håret riktigt rent och fräscht utan att vara för starkt och uttorkande. Jag älskar det här schampot. Det känns svalt och skönt när man tvättar med det, torkar inte ut, håret blir jättefluffigt och lent, känns rent länge, luktar gott länge efteråt. Ja det är bäst ! :)
Matrix Biolage Scalptherapie Normalizing Schampoo
Finns i flera storlekar men den största på 1000ml kostar 299 kr.
 
Sedan köpte jag även detta Silk Serum från Lanza som ska göra håret silkeslent och glänsande. Reparerar och funkar även som värmeskydd. Just nu kostar det 149, I vanliga fall 279 kr.
 
Åsså köpte jag ett torrschampo från batiste och en hårfön :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0