Aktiva dagar

HEJ !
 
Nu är jag hemma igen ! Kom visserligen hem redan igårkväll men ändå :)
 
I Luleå hade jag det roligt, Gjorde alla mina ärenden, sov dåligt, blev hiskeligt förkyld och saknade mina killar.
 
På Onsdagen när jag kom fram besökte jag lite affärer och på kvällen var det dags för restaurang med finaste Maidtjejerna. Vi satt i fleera timmar och bara åt och skvallrade och åt mer :) En sväng förbi Emmeli & Conny på kvällen innan jag åkte tillbaka till Mamma & co för att sova men istället drabbades av den hemskaste nästäppan och rethostan !
 
På Torsdag var det dags för mer ärenden som att göra pass, köpte en fin taklampa till vårt gästrum och beställde nya bänkskivor till vårt kök (YIHOOO) Det har jag längtat väldigt mycket efter :) Jag var snäll och Dammsög & Skurade hela placet åt Mamma, åt Pizza till middag och hade en slapparkväll.
 
På Fredag hälsade jag på Malin & Troja på morgonen och sedan vidare till Tilde för att hälsa på henne och Charlie :) Stoooorhandling och sen hemfärd ! Stannade på Vippabacken för att ta en burgare och så blev det godis & tvmys när vi kom fram.
 
Idag har vi varit aktiva värre jag och min syster. Trappen är målad ytterligare ett varv, kornischen i lilla rummet uppe är upphängd med nya gardiner, sorterat lådor, städat, lagat god mat & bakat. Tvättat kläder, varit ute med Oden, packat grejer som ska bort och en massa mer.. Känns skönt när man kommer framåt i allt husfix även om jag haft sällskap av en sjukt jobbig huvudvärk hela dagen !
 
Nu ska vi fara och slänga sopor om vi orkar !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0