Soffbekymmer

 
Våran soffa är alldeles för liten för att man ska kunna ligga 2 i den, Det är mer tänkt att man ska sitta rakt upp och ner i den så ja.. Vi vill ha en ny. Eller jag har tjatat om en ny ett tag och nu har Emil gått med på det så då måste vi ju hitta den vi vill ha. Jättebra just i såna fall att vi båda ska vara envisa som fan och båda vill såklart bestämma mest. Kanske är det jag som vill bestämmer lite mer oxå..
 
Nåja. Ingen av oss gillar ju såna moderna fyrkantiga klumpar med fyrkantiga ben, fyrkantiga kuddar, fyrkantiga armstöd etc. Platsen för soffan i vrummet är inte så stor så soffan kan inte heller vara större än en 3sits. Emil tycker att det måste vara en divan så då måste det väl det då.
 
Allra helst vill jag ha denna rosa Ektorp från Ikea men det rosa mjuka velourliknande tyget finns inte på divansofforna utan bara i beige och blå. Då vill såklart Emil ha det blå tyget och jag vill inte ha en blå soffa :) Jag vill ha en brun eller beige.. Som jag vill ha på allt annat då. Rosa, brun eller beige :D
 
Nåja.. Här är alternativen.
Rosa jättefin helt perfekt soffa förutom att den ej har någon divan.
 
Samma soffa, nu helt fulländad..Skön, fin, billig och med divan. Men i färgen blå ! =/
 
Här i en finare färg som passar bättre in hemma hos oss men då är den klädseln i ett hårdare tyg.
 
Har oxå tittat lite på denna Kivik fast då är den ju lite mer sådär fyrrkantig i formen. Hmm.. Vi måste nog åka till Ikea snart så man får titta lite bättre i verkligheten-
 


Kommentarer
Emma

Dom bruna var ju fina...

Ett litet tips bara...
Vi köpte ju en brun tyg soffa.... tyget är nästan som stickat eller hur man ska säga. Man känner som en massa trådar. Köp inte en sån.. de blir nopprig som fan direkt.
Ta någon slätt tyg..

Svar: Okey, det kan ju vara bra att veta. Tror det får bli en tur till Ikea snart så man får se och känna på tygerna i verkligheten så blir det säkert lättare att bestämma sig.
blow.blogg.se

2013-01-30 @ 13:37:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0