Åååh

Irritationen när man vaknar kl 05:25 den dagen man är sjuk, ledig och Emil ska ta Odens morgonpromenad. Syrt !
 
Så jag steg upp och tänkte bota allt det som gjorde så jag inte kunde sova. Drack te, tog slemlösande, en massa vitaminer och nässpray. Men nej, det går inte att sova med en näsa som inte kan andas och en hals som börjar kittla och hosta så fort den får kontakt med luft. Disturbing.
 
Nåja.. Jag har iaf ägnat morgonen åt att skriva en jobbansökan till samma ställe som jag jobbar nu, Vore ju gött att få en fast anställning lixom. Har dock aldrig varit med om att söka ett jobb som man redan jobbat på i 8 månader. Typ Hej jag heter Elina och jag - Nä juste det vet ni redan. Ehm.. Jag är si och så som person. Eller ja, ni vet säkert redan mer hur jag är som person än vad jag själv kan beskriva men öh. Ja ni fattar. Men det slutade med att jag fokuserade på varför jag så gärna vill stanna där och varför jag passar för jobbet !
 
Sen så himla typiskt mig då.. Om jag har 10 saker att göra så börjar jag alltid med det som är minst brådskande. Så nu skulle jag skriva en ansökan som ska vara inne imorn och en som ska vara inne om 2 veckor. Ni kan ju gissa vilken som är klar. ;)
 
Den som ska vara inne imorn är till ett boende för ensamkommande flyktingbarn som ska öppna här i Korpis. Där söker dem 6 handledare. Jag har ju ingen pedagogisk ubildning och vill hellre jobba kvar på Tallgården men jag ska söka det ändå, Man vet ju aldrig :)
 
Nu ska jag iaf äta en apelsin och dricka kaffe. I love my new kapselmaskin, måste köpa typ allla smaker till den :D
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0