T R Ö T T

Åh Jisses, Inte har man då fått slappa och vila upp sig nåt denna helg inte ! Uppe med tuppen och sent i säng båda dagarna men då har vi fått mycket gjort oxå :)
 
På lördag var vi påväg till Haparanda redan strax efter 08. Oden fick stanna hos Emils föräldrar under tiden. Väl där käkade vi på max, besökte Rajalla där vi shoppade lite på alko och jag lite underkläder från H&M.
 
Tillbaka till Sverige för att köpa Soffa, lampa, bäddmadrass och kuddar på Ikea. Obligatoriskt godis på Candy World och lite mathandling på Ica Maxi innan vi åkte hemmåt. For över till Finland en gång till från Övertorneå och passade på att tanka lite diesel nu när macken här i byn har stängt !
 
Kan informera om att Emil fick välja tyg och färg på soffan, på vilken sida vi skulle ha divanen och vart i rummet den skulle stå. 0-10 till mitt kontrollbehov.. Duktigt där ;)
 
 
Måttligt trött efter att ha varit på ranten hela dan var det bara att sätta igång igen när man kom hem, Gården skulle plogas, veden bäras in, eldas i pannan & i bastun, duscha, städa, packa upp allt etc etc. Jag somnade ovaggad på kvällen kan jag meddela åsså skulle man upp kl 06 idag igen !
 
Nåja. Idag kom då min familj hit och vi satte igång att grädda våfflor till lunch. Sen har vi möblerat om, byggt ihop nya soffan, Emmeli har målat hela trappen ett varv till och ja.. En heel massa nytta har vi fått gjort.
 
Emil och Marcus åkte iväg på en skoterutflykt i det fina vädret men kom nån timme senare tillbaka - Till fots ! :D Haha.. Skotrar alltså.
 
MEN.. Nu skall resterande timmar av helgen spenderas i lugnets tecken. En bastu och så slappa järrnet i soffan ! :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0