Torsdag

Hejhej !
 
Denna vecka verkar inte handla om annat än städning & jobb ! Förra veckan var ju min 7dagars jobbvecka, denna vecka skulle jag ha varit ledig men tog ändå på mig extrajobb Tis-Fre, Det betyder att jag bara har helgen ledig innan nästa 7dagars drar igång.. Fråga mig inte varför jag gjorde det för jag vet inte själv men det skadar inte med lite extra pengar :) Som om nu inte detta vore nog tog jag även på mig att städa ur en lägenhet/rum som ska byta boende så igår tog jag det mesta och ska åka in tidigare idag oxå för att ta det sista.
 
Här hemma städas det oxå för fullt, Oden släpper vinterpälsen och som vanligt blir det sjukt fort dammigt i detta hus, Det måste ha något med ventilationen att göra eller nåt för i lägenheten på Porsön blev det nästan aldrig dammigt.
 
Såå... Nu har jag sängkläder och mattor ute på vädring. Övervåningen är dammsugen & dammtorkad.. Ska bara skura där och sen hoppa i duschen och äta lunch innan jag börjar bege mig mot Tallgården ! Egentligen har jag Meänkielikurs idag men jag hinner faktiskt inte med det utan att behöva stressa ihjäl mig.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0