Helgen i Luleå

Vi var som sagt hela helgen i Luleå och hade det bra. Det är så skönt att komma iväg ibland och se/göra lite annat än i vardagen :)
 
Jag var först på morgonen i Pajala på vc, lunchade med Go-josse och sedan raka spåret till Korpis för att sitta på personalmöte i 3 timmar. Vidare därifrån åkte vi med varsin bil då Emil lämnade in Lincolnen på karosseri/lack jobb i Luleå.
 
På Fredagkväll åkte vi och hälsade på Emmeli & Conny där vi var tills det var dags att åka hem och sova. Vi köpte med oss ostar, kex och charkuterier så det blev lite fredagsmys ;p
 
På Lördag vankades det kalas för mig med världens godaste Italienska smörgåstårta som mat och så chokladkaka och annat fika till efterrätt. I present av dem har jag ju tidigare fått ett kylskåp men nu fick jag även en rosa resväska, bakformar, dessertskålar och fat :)
På kvällen åkte Jag & Emmeli ut till Ängesbyn för att hälsa på Pappa, han fyller egentligen år idag men jag lämnade av en bok & en whiskey redan då :)
 
På Söndag var det dags för "shopping" som vanligt. Jag menar då mat, hundmat, lite nya blommor etc ;) På kvällen hyrde vi en film och gottade oss !
 
Och på Måndag, sista dagen i storstan fixade vi ett pass åt Emil och styrde hemåt och när vi kom hem var det jobb för min del ! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0