Mitt Fina Kök

Då har vi kommit till köket i husesynen... Första gången jag såg huset, när det fortfarande var fullt av gamla grejer så sa jag att "Det enda som var fint i hela huset var skåpluckorna i köket", Och fina - Det är dem :)
 
I Köket har vi inte gjort om nästan nånting annat än golvet.. Där låg först en ful grå, sliten och småtrasig korkmatta som vi rev bort i förberedelse för ett nytt golv, under det låg fastspikad masonit men ytterligare ett lager ner hittade vi det här urläckra golvet, Visserligen ganska så slitet och nött men hellre har jag ett snyggt slitet golv än ett fult så detta får helt klart ligga kvar ett tag :) Emils föräldrar har lovat oss ett nytt golv i inflyttningspresent men då ska man ju hitta ett som ser gammalt ut också:) Som alternativ kan man ju plocka bort även detta golv för under det finns ett gammalt fint grangolv.. Som ju dock behöver en ordentlig slipning.
 
Vårat gamla badrumsskåp har jag nu fyllt med mina allra finaste köksgrejer.
 

Här har vi lite arbete kvar, Bänkskivor som behöver en slipning och lack. Diskmaskinen ska ut eftersom den bara är ful, tar plats och inte används.
 


Kommentarer
karoline

WOW, jag bara ÄLSKAR skåpluckorna!!!!

Svar: Ja, Lindblomsgrönt är verkligen fint :)
blow.blogg.se

2012-09-02 @ 11:23:11
URL: http://www.karolinesvintage.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0