Long time no see

Länge sen jag skrev här sist.. Vart ska man börja.
 
På Torsdag morgon åkte jag till Luleå, Där var det snabba ryck som vanligt med handling, lunch med syster, skriva ut viktiga papper och ringa viktiga samtal, middag med familjen, slappa en stund däremellen, mer affärer och tillslut hopp i säng.
 
Tidigt upp på lördagmorgon för att göra sig klar.. Det var dags för Mormors begravning <3. Det var såklart jättehemskt och sorgligt, men fint ändå. Ganska mycket solosång eftersom hon tyckte mycket om musik men det som skiljde sig från tidigare begravningar jag varit på var att hon ville kremeras så då var det ingen jordsättning.
 
Minnesstund efter det och sen började klockan bli dags att åka hem för både mig och Emmeli så det beställdes max-mat och sen storheden igen för att tanka och handla det sista. På vägen upp, ovanför Överkalix vart det rena rama snöstormen så medans det fortfarande är snöfri höst nere i Luleå har vi full vinter här med snö och ca 5 cm snö :)
 
Vad har jag gjort sen i Fredas då ? Tog det lungt på kvällen, jobbade en delad tur på Lördag, gjorde inget särskilt igår och idag skulle jag ha jobbar kväll men då fick jag helt plötsligt nackspärr igår och kan knappt vridapå huvudet så det kändes inte som att det vore så bra med en massa tunga lyft. Ska stretcha och massera massor så kanske det går över snabbt :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0