Söndag

Ohoj !

Här tvättas det för fullt.. Har avverkat 4 kuddar, 2 uppsättningar sängkläder och just nu är 2 kuddar till och ett täcke i maskinen. Så fort det är klart åker ytterligare 2 kuddar och ett täcke i. Jaa.. Jag inser att vi har många kuddar iaf ? Haha

Nåja.. OM jag hinner idag ska jag köra dynan från Odens ena bädd, filt och hans kudde. Annars får det bli en annan dag :)

När jag väl håller på och tvättar allt har jag dammsugit soffan och madrasserna i sängen ska oxå dammsugas, Överdragen till dem borde jag äl oxå ha tvättat men nu ids jag fan inte börja tjorva med att få av och på dem.


Jaja, det här vart ju inte så spännande men nu vet ni ju vad jag roar mig med iaf ;) Måste hoppa i duschen oxå så man ser någorlunda ut som folk.. Måste ju åka och handla åsså skulle jag kanske få besök av Emmisen :)




Kommentarer
Åsa

heter smutsnacke haha! :P

2012-05-13 @ 16:48:20
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
tilde

jaha okej, men vad skönt :) stort hus eller? gammalt eller nytt? vi mste hinna ses innan du flyttar :) kanske en mjukglass i stan??!



ja det är väldigt skönt, slippa alla äckiga grannar också. fy vad underbart!



okej, ja men jag har gjort cupcakes men den där frostingen har alltid bara blivit en platt fläck med sörja har inte hittat nått recept som man måste spritsa ut?! så dom blir riktiga cupcakes.. du vet :)

2012-05-14 @ 09:39:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0