Veterinärbesöket

Det gick bra hos veterinären.. Besöket började med att vi mötte en gubbe med hund i dörren så jag tog några steg bakåt och tänkte att dem får gå ut först så går vi in sen, Som vanligt har ju små odrägliga hundar flexikoppel och en obrydd ägare i andra änden så den började morra, skälla och flög på Oden.. Nu hade den lyckligtvis en tratt på sig och kom inte åt att bita men den hoppade upp på Odens rygg typ som att den tänkt bita i nacken eller nåt.

Sa ju såklart åt gubben att han kan väl för fan inte låta sin hund attackera andra hur som helst och till svar skrek han att "ser du för fan inte att jag har fullt upp" (han bar på en matsäck) och det är ju en fullt legitim orsak att inte hålla koll på sin hund. Förbannade idioter.

Nåja.. Vi går in och där är en massa andra hundar som skötte sig bra vilket Oden såklart oxå gjorde så den delen hade jag inte behövt vara nervös över. Sen blev vi inropade och veterinären kollade, klämde på och fotade Odens klo/tå/tass, rengjorde den riktigt ordentligt och efter att även chefsveten där eller vad man nu ska kalla det hade kollat på bilden så konstaterade dem att det ser bra ut men att vi måste fortsätta med att ha tassen helt öppet och tratt på dygnet runt.

Så nu slipper vi oroa oss över det och ska väl bara fortsätta som tidigare och hoppas på att det börjar växa ut en ny klokapsel nån gång :) Börjar bli rastlöst att inte få gå på några långa promenader eller nånting :D

Vi ska dock ge oss ut på en kort kissrunda nu !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0