Onsdag

Hej ! Världens mest aktiva bloggare här ;)
 
Jag skyller på att jag haft så himla mycket att göra eller nåt :) Nej men nu är faktiskt nästan alla förberedelser inför julen klara, Köttbullarna och Turkiskpepparkolorna blev färdiga igår och jag har börjat packa ner vilka kläder vi ska ha med oss och sånt.
 
Kvar är då att hoppas dem sista klapparna hinner komma med posten innan Fredag så dem kan slås in och tas med !! I övrigt har jag bara kvar att baka Kavring och Fruktkaka !
 
Jaja.. Annars har det inte hänt så mycket spännande. Det har snöat några miljoner snöflingor senaste dagarna men nu har det blivit kallt istället. Jag ska äta frukost nu innan vi ska bege oss ut i kylan på en promenix ! Ska jobba kväll idag förstår ni så nu är det slut på ledigheten.. Iofs jobbar jag ju bara imorgon och sen ledig igen men ändå ;)
 
Jag har föresten bjudit in min syster hit på typ mission hemmafix.. Både Jag & Emil har ju fastnat med tummarna där bak så trappen och övre hallgolvet är fortfarande omålat ! Så det ska göras, måla golvlister i hallen nere, måla 2 dörrar, rengöra och slipa allt trä i bastun så man kan dra på några lager lack där etc.. Så hon ska komma och styra upp det nästnästa vecka ;D
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0