Måndagen

Igår var jag ju föresten ute på lite mer äventyr än vanligt, Här finns ju inte så mycket att erbjuda så vill man ha nåt att göra måste man åka en bit :)
 
Jag började dagen i Pajala för att besikta min bil, Vi klarade oss tyvärr inte prickfritt utan en stötdämpare var dålig och så tyckte dem att min regskylt var för sliten så.. Har beställt nya idag !
 
Sen åkte jag till Ökx och hämtade upp Milla innan vi fortsatte mot slutdestinationen Haparanda ! Fick svära många ramsor över alla jävla lastbilar och pensionärer + snörök på vägarna men fram kom vi tillslut och första stopet blev på Max - Den här resan vart lite impulsiv så jag hade inte hunnit äta nåt på hela dan.
 
Affärerna avverkades och jag köpte en julklapp på Alko, lite kläder på H&M och Seppäla. Shoppade lite på Candyworld och apoteket oxå innan vi styrde kosan hemmåt igen.
 
Så.. Jag lämnade gården 09.30 på morgonen och kom tillbaka 20.30. Lite lätt sätessmak där bak men såklart kul att göra nåt annat ibland... Nu i efterhand känns resan kanske lite onödig då jag igårkväll såg att Odens mat snar är slut så då åker vi ju ändå på en Luleå-resa rätt snart. På Fredagkväll ska vi på julbord men.. Löradg morgon kanske man kan bege sig...
 
Nåja, Måste konsultera med min andra hälft men nu ska jag äta min smarriga mat som doftar från köket :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0