Julbord

Hejhej !
 
Nu ska jag alldeles strax hoppa i säng...Jag är mycket trött !
 
Idag har jag hursomhelst varit hemma från jobbet, Har ju varit så himla förkyld och som tur var kunde Tove vara så snäll och jobba åt mig idag :) Skönt, Jag hade då aldrig orkat jobba.. Har mest druckit te, slappat, frusit och sovit i soffan hela dagen. Lägligt nog hade vi ju julbord bokat idag men jag laddade upp med Treo, alvedon, esberitox och nässpray så det gick bra :)
 
Julbordet åt vi i Jockfall och det var verkligen sjuuukt bra jämfört med dem äckliga skitjulbord som Pajala har att erbjuda. Mycket finare och trevligare, man blev bjuden på glögg först och sen visad till sina bord.. Tyvärr fick vi sitta i ett långbord med en massa andra människor och jag tycker det känns jävligt obekvämt att försöka sitta och ha det mysigt tillsammans när det sitter en okänd utvecklingsstörd unge 10 centimeter ifrån mig och vrålstirrar på mig en hel kväll. Usch.. minus på det.
 
Nåja.. Det fanns masssor av mat och allt var gott & vällagat till skillnad från i Pajala där det är typ skolmatsalskvalite och ingen service alls. Här kom dem och bytte ut ens tallrikar hela tiden så man kunde ha fräscha när man hämtade mer mat, fyllde på dricka på borden etc. Och det bästa av allt var ju att dem hade efterrättsbuffé med 3 olika pajer/tårtor, bullar, kakor, grädde, fruktsallad, knäck, godis å en massa mer :)
 
Mätta och belåtna rullade vi upp till Farfar.. Har faktiskt inte varit där sen Farmor dog så det kändes ju lite konstigt men ändå bra att vi tog oss tid att åka dit, Man vet ju hur mycket det betyder för honom att få besök & sällskap. Camilla, Tomas & Jonas var iaf oxå där !
 
Åkte hem och har nyss bytt sängkläder och dammsugit övervåningen så nu ska jag gå och sova. Vi ska stiga upp tidigt imorgonbitti för att åka till Luleå enbart för att handla hundmat haha ! Känns lite onödigt men vad ska man göra.. Maten är slut och finns inte att köpa här !
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0