Torsdag !

Tjaa !

Idag ringde mitt alarm tidigare än vanligt, kl 04.50 för att vara exakt. I tisdags ringde nämligen kommunens kosthygienchef och undrade om jag kunde jobba extra på Onsdag & Torsdag denna vecka.. Onsdag hade jag redan jobb här på TG men Torsdag var jag ledig så då tackade jag ja till det :)

Såå.. Kl 06.30 befann jag mig på Pajala Centralskola där det skulle storstädas inför skolstarten imorgon. Lite ovant var det ju att komma till ett helt nytt ställe och just den typen av städning har jag ju inte jobbat med förut men det rullade på bra ändå och dem verkade nöjda. Däremot kände jag ju ganska snart i kroppen hur det började värka på precis samma ställen som förut så nu är min handled lite mör kan man säga. Menmen :)

Nåja.. Så det blir en 6 av 7 dagars arbetsvecka nu igen.. Jag är ledig imorn och jobbar sen helgen. Kan dock inte klaga.. Har dem 2,5 månaderna här inkasserat ungefär som på 5 månader i luleå :) Tjoho.. I loooove money ! ;) Dessutom känns det förjäkla bra att redan ha "fått in foten" på 3 olika arbetsplatser !


Anyhooo.. Jag tror det blir en tidig kväll ikväll, Känner mig väldigt trött och i behov av vila. Imorn ska jag ta en sovmorgon och sen typ.. Duscha, diska, städa hela huset, tvätta kläder, tvätta bilarna. Ja det är typ vad jag planerat :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0