Livet är underbart.

Idag har oxå varit en sån bra dag... Jag har först haft en lugn och icket stressig dag på jobbet.

Väl hemma gick jag och favoritkillarna upp i skogen som börjar här typ 10 meter från dörren och det var en sån fin skog... Med massor av mjuk mossa, fina stigar överallt och stora stenhögar så gamla att det växte träd på dem. Och överallt omgavs jag av blåbär blåbär massor av blåbär.. Nu känns det ju inte alls jobbigt att plocka bär när man lite närsomhelst bara kan ta några steg från gården och plocka så länge man känner för det.

Sen ännu längre, verkligen mitt ute i skogen där inte en enda väg gick hittade vi två stora gamla ödehus.. Ett med ladugård och allt. Skumt hur nån faktiskt kan ha bott och levt mitt ute i skogen dit man måste gå på en stig. Det ena huset hade inte ens nån ladugård, uthus eller nåt... Då undrar man ju vad dem levt på egentligen.


Nåväl.. Gubben har då lagat middag åt mig idag och det var skönt :) Nu har han åkt iväg till Tärendöholmen, Eldfesten för att vara chaufför för ovanlighetens skull så då lever han nog åtminstone inte om så mycket när han kommer hem :) Själv ska man upp tidigt och jobba imorn.. Har en delad tur, dvs 10 timmars jobb. Först mellan 7-11 och sen 15-21.

Ska bara gå ut med bobbe så hoppar jag i säng sen :) Godnatters !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0