What's wrong ?

Alltså.. Oden vill inte äta. Och vi har ingen aning om vad som är fel..Eller ja, Han äter alltid upp den men man måste som be honom flera gånger, så äter han typ upp hälften av maten och så tar han resten nån timme senare.

Det började för typ.. 10 dar sen kanske med att han som inte riktigt ville äta upp sin mat. Han har haft samma mat sen han kom till oss och har alltid älskat den.

Först trodde vi att det kanske berodde på våran nya fodertunna, att maten kanske dragit åt sig lite plastsmak för den luktade ganska mycket plast. Eller att han kanske hade ont i munnen eller nånting så då började vi blöta maten och då åt han som vanligt i flera dagar så då trodde vi att det hade gått över. Men nu i helgen har han börjat igen med att inte vilja äta.. Han luktar typ på den och går iväg, han äter om man ger honom ur händerna men man märker att han inte direkt är så sugen. Grejen med att han har ont i munnen har vi nästan släppt eftersom han tuggar på ben men att han inte ens vill ta dentastix är lite oroande för dem älskar han.

Så nu har vi köpt ny mat ifall den andra börjat smaka dåligt men det är samma sak med den, i övrigt verkar han som vanligt, bajset är som normalt, han har inte kräkts, han verkar inte ha halsfluss för då ska dem väl få suuuperdålig andedräkt ? Och om man trycker och klämmer på magen verkar han bara tycka det är skönt.

Tur att det äntligen är Måndag imorn så vi kan boka en veterinärtid och hoppas på att dem kan hitta nåt fel. Mina tankar är väl typ att han ska ha nåt fel i munnen.. Nån inflammation, att han har fått nåt i tandköttet eller så. Har ni några ideér eller är det nån hundägare som varit med om samma ?


Kommentarer
Anonym

Ingen löptik i området som gör matlusten kass? :)

2012-04-29 @ 21:47:58
Svar:

Grejen är att han gjort detta redan när han var hos Emil och nu även här hos mig så det är isåf om det är Löptikar som spökar på båda ställena..

2012-04-29 @ 22:21:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0