Måndag

Godmorgon ! Efter att ha vaknat kl 06:16, 07:02, 07:12, 07:16 så bestämde jag mig för att stiga upp. Att försöka sova var ju ingen idé :)

Jag och Oden har varit ute på en lite längre promenad och när vi kom in fick han sin frukost och åt faktiskt upp hela sin portion ! *Glad Mamma* Jag provade att blöta maten i varmt vatten, Både för att han ser ut att tycka det gör ont när han tuggar och för att det varma vattnet frigör alla aromer och får maten att lukta riktigt gott.

När jag borstade hans tänder fick han en Detastix och den slank oxå ner.. Men samma där, det ser ut att göra ont när han tuggar. Såret han råkade bita i tungan har ju läkt för länge sen vad jag vet.. Och han har ju ätit som vanligt i ca 2 veckor efter han fått det så tror inte det har med saken att göra. Hmm

Något skönt ska det då bli när vi får åka till Veterinären och få honom undersökt ordentligt. Rösäter svarar ju aldrig i telefon när jag ringer så då fick det bli Djursjukhuset i Gammelstan. Dem tyckte vi skulle komma in för att det verkar konstigt att en 3årig hund helt plötsligt skulle bli kräsen med maten utan anledning. Så på Onsdag kl 10:30 ska vi dit. Måste bara ordna en vikarie åt mig på jobbet !

På tal om jobb ska jag fara iväg och jobba 4h på nån timme så innan dess måste jag göra mig klar, lunchprompa Oden och lite sånt !


Kommentarer
Emma

Han svarar aldrig när ja heller ringer, men brukar lämna meddelande åt han å så ringer han upp när han har tid. Kan dock ta några timmar ibland :D

2012-05-01 @ 20:09:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0