Fredag

Fredag den 13e idag.. Måntro om man ska behöva ha nån otur ? Förhoppningsvis inte :)

Nåja.. Jag kan ju börja med att berätta vad jag gjort dem senaste dagarna. I Onsdags hade jag besök av min kära kusin Millis Kamillis.. Vi snackade skit och besökte några affärer. I övrigt hade jag fullt upp den dagen med jobb, handling, tvättid etc.

Igår hade jag stressdagen number 1 på jobbet. Jag hade själv inget på förmiddagen så jag hoppade in åt en sjuk arbetskompis. Vilket innebar att jag hade en 4timmars mellan 8-12 och nästa lika långa mellan 12-16. Det blir lite lätt stressigt att packa in, ta sig genom hela stan, packa ur, kanske hinna andas eller om man har tur äta lite lunch på 0 minuter. Men det gick - I made it ;) Med lite hjälp av en praktikant på slutet :D

Kvällen blev lugn.. Och lika blir det väl idag. Jobbar först efter lunch och sen är det ju helg ! Sjukt hur fort den här veckan har gått alltså ! Jag vet dock inte vad tusan jag ska sysselsätta mig med i helgen.. Tror det blir stan imorgon och så ska jag låna nån bok och hyra film. Kanske börja projektet plantera om alla krukväxter ?!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0