Time goes by

Ååh vad tiden går SAKTA.. Vad finns det egentligen att göra för såna som mig som inte direkt har nå liv eller intressen ? Jag tycker ju så mycket om att bara vara.. Men inte själv. Sen tycker jag ju såklart om att hitta på en massa saker.. Åka på missions, hälsa på folk, festa, ha myskvällar, gå på loppis ja men vasomhelst ja är inte den som är den.. Men inte ensam ! Jag kan bara inte göra saker själv.. Vill inte att folk ska undra va de där är för sorglig ensam typ som far runt å roar sig på egen hand.

Idag efter jobbet har jag då sovit en stund på soffan i min SnugRug å de var skönt å behövligt. Sen har jag tvättat och vikt sängkläder (Själv, vilket är en sån typisk sak man måste vara 2 egentligen) Och sen bara suttit här å ätit godis & chips. Inte en enda bra filmjävel går de på tv heller !

Och nu har det snart gått 3 veckor.. Tänk vad snabbt man "vänjer" sig. Nu kan jag äta och sova. Drömmer inte mardrömmar men tror fortfarande att Emil ligger brevid mig när jag vaknar till på nätterna. Dagarna rullar på och jag hankar mig fram lite i taget. Försöker att göra vad som får mig att må bra. Men kommer inte ifrån att önska, hoppas, önska och hoppas. Undrar vad Emil gör, om han tänker på mig, om han saknar mig eller om det bara är skönt att slippa mig. Om han tar fram mobilen och tänker ringa men kommer på att näjuste. Om han oxå vänder sig om för att hålla om mig under natten fast ingen ligger där. Undrar hur Oden har det, om han mår bra eller om han ligger ensam hemma ?

Om det nånsin kommer att ordna sig..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0