Tack för idag

Jahaja, Då har man fått ännu en dag att gå.

Kom ju hem från jobbet vid 16, Åkte och handlade vid 18 och kom hem nyss så jag har inte behövt sitta sysslolös många minuter. Var med Mamma och handlade och snäll som hon var bjöd hon mig på den handlingen eftersom det vart så mycket utgifter för mig nu samtidigt som jag blir ensam med hyran osv. Förra månaden var det försäkring på bilen, denna månad blir det en massa dyra bildelar och så lägligt nog kom Oden's försäkring oxå :s

Åsså måste jag ju upp till Korpis tur och retur nu i helgen för att hämta Oden och om jag har otur måste jag ju göra samma resa igen nästa helg å de blir dyrt men förhoppningsvis kanske Emil kan komma hit å börja ta sina grejer härifrån då så Oden kan åka upp med honom. Nåja, Jag ska försöka att inte oroa mig dess mer över ekonomin, jag har ju börjat jobba mer nu så de löser sig säkert och så är de bara att leva snålt !

Nåja, Tillbaka till ämnet.. Vi var på Biltema och Ica Maxi oxå när vi ändå var på Storheden och sen åkte jag med hem till dem på lite kvällsfika.

Kom som sagt nyss hem, har packar upp maten osv men nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen börja göra mig redo för sängen, Är så trött så trött på mornarna så de ska bli skönt att komma i säng tidigt :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0