Slut för idag

Nu börjar dagen närma sig sitt slut men den har varit rolig och händelserik  :)

Steg upp rätt tidigt imorse och promenerade med Oden och sen gick jag ut med sopor, plockade undan i köket och började grädda våfflor, vispa grädde och koka lite blåbärssylt. Det vart en god start på dagen innan Mamma kom och hämtade upp mig för en tur på stan.

Målet med stadsbesöket var att jag skulle få mig en höst/vinterjacka dvs en som jag kan ha i vinter medans det ännu inte är kallt nog för min stora, tjocka supervarma jacka som är alldeles för varm när det bara är kring 10-15 minus. Kikade mest i sportaffärer eftersom jag inte är intresserad av nån ullkappa som verkar vara det enda som säljs i vanliga butiker. Hursomhelst hittade jag en skaljacka från 8848 som jag tror blir bra med en fleece under och jag behöver ju en vind/vattentät oxå inför alla hundprommisar i höst. När vi just betalat den jackan såg vi ett reaställ med en mer vintrig och varmare (men ändå tunnare än min Everest-parka) även den från 8848 så då fick jag den oxå så nu böör jag nog klara mig hela vintern !

Tog en fika som för mig bara blev en vaniljlatte på Börje Olssons, Kände att våfflorna med sylt och grädde hade tillfredsställt mitt sockerbehov för förmiddagen ;D

Kollade i en massssa andra affärer oxå och avslutade rundan med att lämna tillbaka och låna nya böcker på Kulturens Hus :)


Under Eftermiddagen: Har jag och Emil trängt ner oss i soffan och vilat lite middag och allmänt bara tagit det lungt och sen åkte vi ut till Gammelstan och hälsade på.. Läste tidningar, åt chokladcheescake & drack kaffe, Spelade buzz, åt kvällsfika i form av mackor och kollade lite på tv.

Nu har vi nyss kommit hem och jag ska ta ut Oden på kvällsprommis och sen hoppa i säng med en bok :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0