Onsdag

Nu ska jag snart parkera mig i soffan... Ska se Bonde söker fru och sen Svenska miljonärer :) Till det ska jag ta mig en drink på pina colada och breezer pineapple ! Gött

Idag har jag varit sjuuukt trött, sov till 09.30 imorse och har sovit 40 minuter på soffan nu på eftermiddagen oxå men är ändå mongotrött. Antar att det tar endel energi att sitta och grubbla.

I morse var läget jäkligt dåligt men efter att ha pratat med Emil i telefon känns det bättre och så kommer Oden hit på Lördag vilket jag är jätteglad över ! Gud, jag ska gosa och kela med honom tills tillochmed han ledsnar (okey, det är omöjligt) men jag funderar nästan på att sova med honom i gästsängen.. Alltså jag vill ju sova med honom men att han fortfarande ska veta att man inte får hoppa upp i sängen hursomhelst och att han inte får vara i vårat (jaja mitt) sovrum. Så om jag sover med honom i gästrummet kanske han förstår att det bara är i den sängen man får vara ? Vad tror ni ?

Iofs vet jag ju inte ens om han ska sova här eftersom det beror på om Emil och hans kompis ska sova i lule eller om dem ska åka uppåt igen på natten.

Nånå, Hursomhelst.. Jag har nyss haft Mamma på besök iaf och så var vi och handlade lite mat. Dessutom har jag dammsugit, dammat mattor, skurat och diskat + dushat idag. Väldigt duktigt tycker jag !


Kommentarer
tilde

jå sov med lilla vovven i sängen :) det är så mysigt. kram på dig :)

2011-09-07 @ 21:33:18
tilde

jå sov med lilla vovven i sängen :) det är så mysigt. kram på dig :)

2011-09-07 @ 21:34:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0