Ok Lördag

Idag har jag ändå haft en helt ok lördag.. På förmiddagen kom min kära kusin hit till Luleå på besök. Vi gjorde Storheden och åt sedan mat från Max här hemma hos mig innan hon åkte och hälsade på sin Mamma en stund.

Under tiden kom Oden hit.. Och jag hade varit så nervös innan dess för att det var ett par saker jag ville prata med Emil om (okey jag vill typ prata igenom allt det här.. Nivet väl hur jag menar, När det tar slut så vill man ju prata igenom allt varför det blev såhär, om man inte kan förbättra det, om det är definitivt slut (för det vet han inte säkert), komma överens om vart vi står och i vilket förhållande vi är till varandra) för just nu tycker jag bland det jobbigaste är att jag inte vet hur man ska bete sig mot varandra när man inte är tillsammans.. Själv tycker jag att det är löjligt att man ena dagen pussas & kramas och bara tilltalar varandra som "älskling" och en dag senare vet man inte om man får ringa bara för att dumprata och om det är fel att säga att man saknar den andre.

Jag var så nervös att jag frös och svettades samtidigt som jag inte kunde sitta still.. Till ingen nytta då han bara kom hit, lämnade Oden, såg lite skamsen ut och sa att dem måste åka vidare. Ville bara lägga mig på golvet och gråta när han stängde dörren - Det här känns så onaturligt och FEL ! Det är den enda känslan jag får av allt det här.. Att det är FEL.

Hursomhelst kom all glädje tillbaka när jag var ute med Oden, Om ni bara förstod hur mycket jag älskar den där lilla palten ! Mitt hjärta.. <3

Milla kom tillbaka hit och vi har surrat om allt mellan himmel & jord, druckit te och bara umgåtts. Hon for nyss så nu ska jag bara sitta här vid datorn och kanske se nån film på tv eller läsa i min bok innan vi går ut på kvällspromenaden senare ikväll. Emil kommer och hämtar honom senare inatt och då ska jag be om en liten pratstund.. Man kan ju inte skjuta på det för evigt eller ?


Kommentarer
Emma

Du... Jobbar du hela dan på måndag? Tänkte om ja kanske kan kika förbi.. annars kanske ja kan komma senare på kvällen

2011-09-11 @ 00:54:45
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0