FanFanFan

Sådärja.. Nu har jag snart genomlidit en hel dag. Alltid något men jag måste få tillbaka matlusten om jag alls ska orka jobba och inte bli sjuk.

Det blir mycket självömkande nu men det får ni ta eller låta bli.. Jag måste få ur mig allt jag känner och tänker för att orka. Jag sitter just nu och kollar på Ensam Mamma Söker, Ett program jag längtat efter att det ska börja men jag måste erkänna att det är lite plågsamt med alla kärlekslåtar och allt prat om att kärleken är ju det viktigaste av allt och blabla.. Speciellt eftersom jag och Emil alltid brukade se den här typen av program tillsammans och jag brukade säga att "Har du tänkt på hur jävla lyckligt lottade vi är, Det som flera miljoner människor önskar sig mest av allt, det har vi" Men jag har inte det längre..

Ska försöka få i mig nåt ätbart nu och sen gå och sova eller nånting...Imorn är en ny dag. YIPEE


Kommentarer
Åsa

De är de som är de värsta. Helt plötsligt påminner ALLT om den andra. Låtar, filmer, bussar, platser, vad som helst och dom dyker gärna upp tätt efter varandra. Bryt ihop och kom igen. Usch känner mig som världens tönt som sitter här och säger saker, men de är nog bara för att ja vet hur de känns att va krossad. Säg till om du inte vill ha tips eller kommentarer från mig! :)

2011-09-05 @ 21:49:45
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0