Torsdag

Hej !!

Nyligt hemkommen från jobbet, Har nyss ätit en antingen väldigt sen lunch eller tidig middag välj själva och nu ska jag sörpla i mig en gookaffekopp !

Jag har haft sånt himla flyt idag ska ni tro.. För det första har allt gått bra på jobbet, Sen kom Mattias hit med en massa pengar som blev över efter hela bromskivehistorien. För det första är jag ju jävligt nöjd över att överhuvudtaget ha fått tag på dem och fått dem bytta, Sen såg vi ju att ena redan var typ ny så då fick vi lämna tillbaka den andra jag köpt trots att dem säljs i 2pack och sen behövde jag bara betala inköppris oxå vilket vart 300 kronor billigare ! Hjullagret och bromsbeläggen var då inte heller nå dyra så de vart en trevlig affär :)

SEN då, Ännu en bra grej.. Jag brukar ju låna Jettan när jag far upp till byn och så för att den går mycket snabbare och billigare än Mercan å nu skulle ja få den tankad oxå tur å retur för att Mattias hade en massa urslangad bensin från när dem hade problem med tanken på Cadillacen å de vill dem väl inte hälla i nån av sina nybilar så då får jag köra upp det.. Hur Snällt ?!

Så nu ska jag lite snabbt försöka få nå gjort här hemma innan ja drar iväg ut mot Gammelstan.. Ska handla mat oxå på vägen hem och tänkte försöka hinna städa färdigt allt idag och imorgon så jag inte behöver hålla på med det i helgen när hjärtat kommer å jag baaaara bara ska lägga min tid på honom. Undrar föresten hur bortskämda mina ungar skulle vara om jag hade några ? :D Haha..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0