SlutförarN

Jag inser (varje gång) jag påbörjar nåt projekt att.. Det här med projekt nog inte är nåt för mig. För varenda gång så ska allt helst vara klart innan jag börjat, någon annan ska helst göra det åt mig och sen står jag där med 20 halvfärdiga grejer.

Just nu: Är 2 av 4 fönster i vardagsrummet putsade, båda i köket är putsade men bara på insidan. En gardin i vardagsrummet är struken och upphängd, den andra ligger skrynklig på strykbrädan som står ivägen mitt i hallen. Blommorna från vardagsrummet står duschade i badrummet men krukorna står kvar och väntar på att bli fyllda med ny jord.

Haha jamen typ så, Jag börjar i alla ändar samtidigt och så blir varje grej tråkig på en sekund så jag börjar med ytterligare något och så är karusellen igång.. Imorn SKA jag iaf slutföra allt.. Inte så tokigt att jag hunnit med allt detta ändå.. Och mina nya möbler har jag fått på plats oxå, Bilder kommer imorn :)

Anyhoo så har jag kommit hem från Gstad för ett tag sen, När Mattias kom hit med mitt nya köksbord så åkte jag med hem till dem där det vankades fläskfilégryta och inte mindre än två smarriga efterrätter ;)



Nu är min största fundering om jag ska ta en kopp kaffe, te eller en öl. Lutar nästan åt te, Jag är ännu så jävla krasslig i halsen :(



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0