Slut på helgen

Ja, då börjar helgen närma sig sitt slut och jag är då nöjd med vad jag fått gjort :) Idag blev fönstrena och gardinuppsättningen färdig i vardagsrummet så nu väntas bara några nya kuddfodral så är det klart förutom om jag hittar några fina fönsterlampor.

Har varit ute med Oden i det jättefina höstvädret som varit idag och vid 15-tiden kom Emil hit och jag kan verkligen konstatera att oavsett om det är som vän eller som pojkvän så ger den där karln mig en sån jävla glädje.. Nu när han nyss åkt härifrån känns det som nån gett mig en välmåendeinjektion. Det känns bara så jävla roligt att trots allt så kan han komma hit.. Ta det han vill ha ur kylen, sätta sig vid bordet och vi skrattar och pratar och skvallrar och berättar precis så som när man inte träffat sin bästa kompis på länge för att catcha up och få höra allt som hänt sen sist.

Han var så förkyld så han har legat i soffan nerbäddad och jag har som jag såå behöver haft någon att ta hand om. Jag har servat med te, halstabletter och alvedon. Och sen bara suttit och pratat och pratat.. Hur många Ex kan ha det så egentligen, att sitta alldeles intill varandra och bara vara som den naturligaste sak i världen ? Det är guld värt för mig iaf !

Sen har vi slipat Odens klor, packat lite grejer även om det bara blev typ ytterkläder och skor denna gång. Givetvis känns det tungt nu, Som vanligt när dem åker.. Både att Oden blir borta från mig i 3 veckor nu och jag blir helt ensammen igen, Att Emil åker härifrån än en gång som min föredetta pojkvän istället för pojkvän. Jag önskar ju så innerligt att det bara ska bli som vanligt men om det aldrig kommer bli så.. Så är jag ju väldigt tacksam över att vi kan ha det så himla trevligt tillsammans ändå. Jag menar.. Han hade inte behövt vara här i 5 timmar eller hur ? Han hade bara kunnat ta med sig Oden & sina grejer och åka härifrån men det gjorde han inte. Han stannade här och vi hade en jättetrevlig stund tillsammans och det är viktigt för mig.



Kommentarer
Angelica

Vad härligt att ni har en sådan fin relation fast det är slut. Jag tycker det är bra om man kan fortsätta vara vänner även om kärleken till varandra tagit slut.

2011-10-11 @ 15:10:13
URL: http://angelica1987.blogg.se/
agneslithner

jag tycker det är ganska mysigt nu när hösten kommer! :-)

2011-10-13 @ 15:44:58
URL: http://lithners.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0