Onsdag

Onsdag idag, Men känns som Fredag minst ! Är så sjukt morgontrött nuförtiden så de är en kamp varenda morgon.. Inte blir det bättre av att de är kolsvart ute heller men det lär de ju vara i ett halvår till nu så de är bara att vänja sig ;D

Arbetsdagen idag har väl gått bra till hälften typ.. Innan jag fick nå jävulskt ont i ryggen ! Vet inte om jag åkt på nå ryggskott eller om jag lyfte något galet eller sträckte mig, Märkte inte när det hände men sen vart det bara värre ! Nivet som.. Typ varje gång man böjer sig eller lyfter nåt hugger det till i nedre delen av ryggen. Blä

Som tur var jobbar jag ju då på världens bästa jobb där man hjälper varandra så imorn och på fredag jobbar jag tillsammans med en tjej och får lite avlastning :) Får se hur de känns imorn, om det har blivit bättre kan jag ju kanske jobba själv på Fredag !

Nånå.. Jag är då sjuuukt trött nu så ja funderar på om ja ska falla för trycket och ta en Powernap i soffan eller om jag ska strunta i tröttheten och göra lite nytta istället ? Man brukar ju ändå piggna till sen.. Skulle behöva duscha, diska och gå ut med lite sopor åtminstone.

För övrigt börjar jag längta galet mycket till helgen.. Åååh så kul det ska bli att få hem min Gosse ! Som jag har saknat honom :) :)


Kommentarer
Åsa

såg just att Maid ska etablera sig i skellefte :)

2011-10-27 @ 00:12:00
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0