Mitt Nya Liv

Jajaaa det börjar blit tjatigt, Jag ska alltid börja med mina nya nyttiga liv och de blir alltid samma sak.. Går några dar åsen är de socker i mängder som gäller igen.

MEN, Nu ska jag på riktigt skärpa till mig för ända sen Emil gjorde slut, Och det är ändå snart 2 månader sen så har jag levt på bokstavligt talat skit.. Första veckorna åt jag inget, sen började jag käka mycket färdigmat å skräpmat å på restaurang osv för att iaf äta nåt även om jag inte orkade laga mat till mig själv.

Å vad leder de till då när man bara äter typ en onyttig skitmåltid om dan å är hungrig resten, Jo man "nödäter" hela tiden istället för å hålla energin uppe.. Har nog aldrig druckit så mycket kaffe som nu, ätit chips varenda vecka, massa godis & kakor och när jag pantade burkar igår såg jag att min Energidryckskonsumtion inte kan vara hälsosam, Har druckit 6st bara denna vecka - Inte ok.

SÅ NU ska jag helt enkelt börja äta riktig mat ! Jag ska laga ordentlig mat och inte köpa hem en massa skit. Det borde ju inte vara så svårt förutom att det är det jävla värsta jag vet att äta ensam, Det är 100 gånger värre än att sova ensam.

Det börjar bra iaf, Frukosten blev en vitaminspäckad Smoothie på Havremjölk, Banan, Blåbär & Hallon :) Gött !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0