Lördag

Godmorgon !

Jag har redan varit vaken i 3,5 timme eftersom jag som vanligt vaknar svintidigt och inte kan somna om varenda varenda helg medans jag på vardagarna verkligen får kämpa mig upp kl 8. Surt  !

Nåja.. Jag har varit ute 40 min med Oden, Han hade jättemycket överskottsenergi så först fick han vara lös och kuta runt på en äng och så kastade jag lite pinne med honom innan vi gick iväg och gjorde lite andra övningar som att hoppa upp och balansera på murar, gå på betonggrisar och gå över från en till en annan.. Ja en massa sånt. Och så en promenad hem då.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och ska strax gå ner i tvättstugan och hänga upp det sista. Sen ska Mamma & Markus komma och hämta mig så vi kan åka på Storheden å jag äntligen kan köpa min nya fina matta (Jag har bestämt mig för den bruna med guldaktiga trådar i så kan jag ju matcha det med ljusrosa detaljer - Jag tycker iaf det är jättefint med brun/ljusrosa) :D Ska även kolla om jag hittar några fina kuddfodral :)


Resten av dagen - Vet ej men antagligen fortsätta fixa här hemma om jag inte följer med till Gammelstan. Blir jag hemma ville Sandra ha med mig på ett Fik om jag har tid så nåt hittar jag säkert på, Sen ska ju Oden förstås aktiveras som vanligt oxå :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0