Pellejöns


Minns ni för typ en månad sen när jag hade varit på Mat & Prat med Sandra och killen som jobbade där var en jävla idiot och avbröt mig när jag skulle beställa med att säga "Jaha, du har äntligen bestämt dig nu" och sedan kom och avbröt oss mitt i ett samtal när vi satt och åt för att fråga surt om det var nåt fel på maten.

Idag var jag där igen.. Av någon konstig anledning då jag tänkte sist att den där servicen får mig inte att komma tillbaka. Självklart står samma kille bakom disken och är en idiot mot hon framför mig i kön..

Hon: Hej jag skulle vilja beställa en Chailatte
Han: Jaha okey men då kommer jag att göra den på mitt egna lilla sätt om det är okey *ser allmänt sliskig och flörtig ut*
Hon: Eh jaha, vad innebär det då ?
Han: Jaadu det är inte riktigt som en vanlig chailatte utan förutom teet tillsätter jag även ett smaksatt chaipulver.
Hon: Ehm nä asså jag vill nog ha en vanlig tack
Han: Jaaa det tycker ju inte jag blir lika gott faktiskt... *ser stött ut* Menmen.. Du får ju göra precis som du vill absoluuut !

Haha helt störd alltså, Nu ska jag faktiskt inte gå dit igen. Synd att dem har så go mat ! Nåja.. Jag fick då ytterligare en julklapp inhandlad idag så ett steg närmare färdigt.. Mattias fyller ju år imorn oxå så att jag köpte en liten födelsedagspresent. Nu ska jag bara hitta nåt åt Markus, en liten extra grej till Emmeli och en sak till åt Mamma sen är alla klara =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0