Måndag

HejHej !

Nu är jag hemma igen efter en lång dag på vift ! Först jobbade jag några timmar och sen vart det stan med Sandra.. Egentligen skulle jag väl börja leta lite efter julklappar men jag kan inte direkt påstå att jag hittade nåt, skulle låna böcket på bibblo men alla var typ utlånade så det enda vi gjorde var att kolla runt och äta !

Jag tog en italienskt pastarätt på Mat & Prat och killen som jobbade där var ju helt störd.. Vi gick fram till kassan å ba "Hej jag skulle vilja ha en" *blir avbruten* Han: "Jaha har ni äntligen bestämt er nu?"

Nåja vi fick beställa och efter ett tag kom han med maten, Min pasta för 75 kronor var en liiiiiiten jävla babyportion så jag blev lite putt men det var ju gott så jag tänkte att jag får väl vara nöjd. Nivet när man är ute med en kompis och äter så sitter man ju inte bara i tystnad och vräker i sig maten utan man man sitter ju som och pratar under tiden, äter lite, pratar lite mer osv. Och då kommer den där jävla stördkillen rakt fram till vårat bord, avbryter oss mitt i samtalet och säger åt mig "Är det nåt fel på maten eller?"

Ska fan aldrig mer gå dit jävla oartiga miffon.

Nåja.. Kikde runt ännu mer, drack en god Milkshake på Blå gåsen - fick ont i magen och sen åkte vi hem. Jag hoppade av vid jobbet och körde hem min bil och svängde förbi affären å köpte grädde.. Annars blir de kaos imorgonbitti till kaffet :D

NU ska jag diska och plocka undan lite innan det är dags för Ensam mamma söker :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0