Lördag

Men blu, Får man vara såhär trött ? Uppenbarligt.. Inte blir man då piggare av det här gråa tråkiga regnvädret som aldrig verkar ge med sig heller.. Inte för att jag direkt längtar efter snön men inte är det väl riktigt normalt med +7 i November ?

Jag är då fortfarande sur över att jag är handikappad utan bilen å inte tar mig nånstans.. Vill fara runt å shoppa grejer, börja köpa julklappar, hälsa på i Gammestan, Köpa chips och så vidare.

Istället har vi hittils varit ute på 2 promenader, jag har vädrat sängkläder & filtar, dammsugit och lite annat småfix. Måntro om jag skulle hoppa i duschen nu så man kan visa sig ute ifall jag får för mig att gå till affären här på Porsön eller nåt.

Äh, Jag kanske borde äta lunch nu.. Jag blir alltid jordens surbitch när jag är hungrig så det kanske är en av anledningarna ;D



Jag smakade föresten en ny Chipssort för ett tag sen, Enligt Estrella beskrivs dem såhär:
"Ibland ställs man inför smakupplevelser som man inte visste att man saknade. Detta är en sådan. Smaken är fyllig och intensiv med en väl avvägd sälta och perfekt balans mellan lökens skärpa och frisk sourcream. En överväldigande skapelse som levererar dubbelt så mycket smak per tugga. Det är så man blir tårögd"

Enligt mig så: Smakar dem LÖÖÖÖÖK, Alltså helt sjukt mycket barabara lök, nästan sådär beskt som när en lök är lite väl stark. Jag kände ingen sourcreamsmak utan som sagt - Dem smakar LÖK :D Ät inte dessa om du ska på date eller nåt för du lär ju lukta ur truten.

Jag kommer inte att köpa dem igen men jag åt ju upp hela påsen så dem får 2/5 poäng av mig.



Kommentarer
Åsa

haha jo nå jävulskt, torkar mig me tusenlappar i skitan också ;) nä ja hittar inte i lule för fem öre så tänkte att jag vet då vars statoil ligger och hur man får sig till e4:a därifrån så körde de säkra kortet ;)

2011-11-05 @ 20:20:06
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0