Jävla skiiit

Asssååååå nu måste jag bara få skriva av mig för jag är på så gudsförbannat skitjävla skitdåligt humöör !!!!!

Inget finns de å göra och även om de fanns de skulle jag vara för sur å för trött för å orka göra det ! Jag ids inte göra nå vettigt, har 2 filmer att se men har absolut ingen jävla lust att sitta framför tvn å glo i flera timmar !

Är nå sjukt sugen på chips och dipp men ja ids fan inte gå till affären i de här regnvädret å bilen står ju på parkeringen och pissar ut mina surt slösade bränslepengar så den är väl inte heller att fundera på. Så nu är jag sur för att jag vill ha chips men inte ids köpa nåra, vill se film men inte utan chips och inte ensam men ändå inte med någon annan än Emil..

Jag vill helst av allt bara gå och sova för jag är så trött men går vi och lägger oss nu måste jag upp före fan på morgonprommisen imorn så de vill ja inte heller ! Dessutom mår jag illa av allt äckligt jävla godis jag ätit och min mage är fet som en ballong för att jag som den mjölkallergiker jag är har levt på fil till frukost, drickyogurt till lunch och mat med både grädde & creme fraiche i nu hela veckan så jag får väl skylla mig själv.


Jag vill sovaaaaaaaaa :(


Kommentarer
Åsa

jaså vars då? ;P

2011-11-04 @ 20:13:03
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Åsa

stämmer bra, va där och tanka. och du kan ju inte ha tage fel på bilen iaf haha :P

2011-11-05 @ 00:31:35
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0