Godnatt

Shit, Man börjar bli gammal när man verkligen kämpar för att hålla sig vaken till kl 22.. Jag vet ärligt talat inte varför jag är så sjukt trött ? Får börja äta lite nyttigare tror jag !

Emil kom hit och lämnade Oden strax efter 19 och sen har jag nyligt haft besök av Mamma, Mattias och Markus som jag bjöd på Lussebullar och Chokladglögg som var riktigt god faktiskt ! Egentligen kom dem hit för att Markus skulle provligga sängen i gästrummet och eventuellt ska dem väl köpa den av mig då.. Jag behöver som inte en dubbelsäng och en 120's.

Fan, Det kommer bli jävligt dyrt för mig med alla nya möbler jag måste köpa nu.. Det som jag vet är Emils och som jag måste skaffa nytt är Tv, nån slags bokhylla/byrå till sovrummet och en ny fåtölj åt Oden. Sen om jag säljer sängen från gästrummet måste jag fylla den platsen med nånting så rummet inte är helt tomt bortsett från en liten dator. Kanske jag kan göra nån myshörna med fåtölj, bord och lampa ?

Anyhoo.. Sen har vi ju endel saker tillsammans oxå och i möbelväg är det hela vardagsrumshyllan och vardagsrumsbordet så beroende på vem som får vad måste jag ju köpa nåt av det oxå. Sen är ju problemet att för mig går det inte riktigt att svänga förbi IKEA och köpa nåt fult billigt skit utan jag kommer ju behöva leta på blocket, loppisar osv. Jobbigt.

Nåja, Den dagen den sorgen. Så länge jag har dator och säng överlever jag ;D Nu ska jag och Oden bege oss ut på en kvällspromenad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0