Skitdag..

Idag var ingen bra dag.. Jag var på svindåligt humör direkt från morgonen som inte verkade vilja bli nå bättre. Hade INGEN lust alls att fara och tvätta/städa bilen men for ändå..

När vi kommer ner på parkeringen ser vi att rutan till Plyman är öppen, det ligger ölburkar där i, alla knappar och spakar är avbrutna, kablar är avslitna åsså var fläkten, lysena och allt på så batteriet var heldött ! Till saken hör då att Emil själv kom hem inatt med bilen så efter det har nån jävla idiot varit där och enbart förstört ? Inte tagit något.. Bara suttit där, druckit öl och hett sönder saker. Nu var vi alltså 2 stycken på jävligt dåligt humör och Plyman orkade inte ens bli igångkablad så nåt städande av den var inte att tala om..

For iväg mot Emils jobb men då var såklart tvätthallen upptagen så vi sket i det och åkte på Återvinningen och kikade lite istället. Hittade inget av intresse där så vi åkte hem igen och inväntade Sara som skulle följa till Storheden.

På Storheden köpte jag 2 tallrikar, en virkad duk och en bok på Myrorna. Frisbee och tugg/pipleksak åt Oden på Djurmagazinet och Pincett & Handdukshängare på Öb. Av någon anledning la jag sakerna jag köpte på Myrorna i bagaget som jag ALDRIG annars använder.. När vi varit inne på Ica Maxi och köpt en present åt Sara som jag oxå skulle lägga i dit så hon inte såg den så gick det inte att låsa upp.. Emil tjorvde och pillrade och försökte tusen gånger att låsa upp men nä - Då kom hela låskolven ut med nyckeln så ja, Mina fynd från Myrorna ligger där dem ligger precis som alla andra hundra grejer där inne. SURT !

Nånå.. Vi har då varit ute med Oden och lekt medans middagen stod i ugnen.. Det blev kotletter med Sambalsås och ris. Drack en bacardi efter det och blev proppmätt men nu är jag hungrig igen :) Och jo juste.. Oden for och badade sig i ett jävla lerdike ute oxå så inget har gått min väg idag :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0