London Dag 2 - Torsdag

När vi avverkat Madame Tussauds gick vi till KFC (Kentucky Fried Chicken) och åt lunch. Det är en stor Smabbmatskedja som finns lite överallt där man kan köpa stoooora hinkar med friterad kyckling, nuggets, popcornchicken osv. Vi tog varsin Streetwise Smartbox som är en låda fylld med stora pommes och 2 friterade kycklingfileér.

Just när vi satt och åt där kom det inramlandes en äcklig gammal uteliggare som gick fram till alla bord och försökte ta mat av folk och tillslut kom han ju till vårat bord oxå uuuuh.. Vi bad honom gå och då gick han till soporna och åt där ur.. Fast då kom ägaren till restaurangen och bokstavligt talat kastade ut honom.

Vi gick vidare mot Church Street i Marylebone där Alfies antique market var målet.. Ett stooort 3våningshus fyllt av så mycket värdefulla antikviteter jag någonsin sett.. Enorma venesianska takkronor, klockor för 40.000 kronor, gökur, italienska designmöbler och allt där emellan. Sakerna var alltså i högre klass än på tex en årlig antikmässa i stockholm så det mesta var så dyrt att det inte ens hade någon prislapp utan man var tvungen att lägga bud typ.


En vintage klädbutik, The girl can't help it.


Och en frisörsalong där dem specialiserat sig på att klippa gamla frisyrer :)

Högst där uppe på huset hade dem en restaurang på takterassen där vi drack kaffe och åt en stoor kladdig chokladkaka med vaniljglass till. Sen gick vi tillbaka till Madame Tussauds och hoppade på Turistbussen The big bus tour..Dvs en dubbelbuss utan tak som kör en genom hela London förbi alla sevärdheter samtidigt som dem berättar om dem i hörlurar... Det kan jag rekomendera för alla som besöker London eftersom det var ett väldigt enkelt sätt att få se allt man annars aldrig hade hunnit med. Dessutom är det giltigt i ett dygn så man kan ju även använda biljetten bara till att ta sig till olika ställen utan att behöva betala något extra :)









Kommentarer
tilde

vem var du i london med? :) vill också dit!!

2011-05-10 @ 11:04:09
Elina

Fick det i födelseadgspresent så jag var där med Mamma. Åk dit, Jag tror du skulle älska det ! :D

2011-05-10 @ 11:28:02
URL: http://blow.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0