Tisdag

Inget jobb idag heller ! Faandå... Jag sitter i en lite obekväm och för mig ovanlig sits just nu. Senast jag fick in några pengar var typ inte ens ett helt studibidrag i Januari och dem + mer utöver det gick ju då till den månadens räkningar. Nu i Feb har jag inte fått nån lön eftersom jag har timlön och får den först 25 Mars så denna månads räkningar fick jag betala ur egen ficka och nu ska jag leva en hel månad till utan så mycket som ett öre i inkomst. Fan så surt alltså..

Eftersom jag är väldigt sparsam av mig så har jag ju alltid haft pengar till övers men nu vill jag ju verkligen inte röra mina sparpengar med tanke på att jag fått stå och betala allt på senaste tiden från dem. Svinjävlatrist att inte kunna unna sig minsta lilla grej för man vet att man behöver pengarna till viktigare saker. Exempelvis måste jag betala försäkringen på Mercan nu :S

Huuh.. Nogpratat om det men i stort sett det enda jag går och tänker på just nu är jagharingapengar jagharingapengar jagharingapengar !!! Då är inte direkt det första man vill göra att sitta hemma och rulla tummarna istället för att jobba.

Anyhoo.. Det är ju skönt för Oden att slippa vara ensam hemma iaf :) Vi ska väl här på ett tag ge oss ut på promenad men jag kanske äter lunch först. Hittils under dagen har jag fyllt i en massa a-kassepapper, städat badrummet, varit och köpt frimärken och lite sånt. Nu ska jag koka kaffe och läsa dagens tidning !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0