Måndag

Fick flyga upp ur sängen imorse när Emil frågade "Skulle inte du åka med mig idag".. Jooo, Det skulle jag ju men hade lite smått fått för mig att jag var ledig haha :) Hade bara en kund idag så min långa arbetsdag slutde på hela 3 timmar :D Nåja.. Alltid något !

Åkte buss hem och gick ut med Oden på en promenad och sen har jag ätit lunch, läst tidningen osv innan jag satte fart här hemma.. Har städat undan i köket, hängt ut sängkläder och filtar/kuddar osv på vädring så nu ska jag snart ta itu med att dammsuga soffan. Ska väl försöka få lite annan nytta gjort oxå som att dra ett litet snabbt ryck med dammsugaren, diska, laga middag etc.

OCH så har jag även bestämt mig för att ta en powernap idag.. Det har blivit sena kvällar och tidiga mornar hela helgen samt att jag ännu känner mig ganska hängig av förkylningen så det behövs.

Och förutom det är jag väldigt irriterad på att jag helt glömde bort att frysen måste frostas av snarast innan det blir allt för varmt ute.. Det var ju som sagt kallt i helgen men kanske kommer det några fler kalla dagar ? Får hoppas på det så man kan ställa ut all mat medans.


Kommentarer
Emma

Haha dom tyckte nog helt enkelt att jag passade som handen i handsken som Hemmafru :D hahah

2011-03-14 @ 14:30:08
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0