Tisdag

Skönt att denna tunga och stressiga jobbdag är över, sitter och kopplar av lite med en kopp kaffe och Lindt Exellence Chilichoklad :) Mums.

Imorgon är det dags för begravning och jag ser inte fram emot det, Tungt...Och speciellt att jag far dit själv. Alla andra kommer säkert ha nån med sig. Åker iaf hemifrån vid 08 typ och så far jag först å lämnar av Oden i Gstad, Han ska vara där under dagen. Begravningen börjar kl 11, sen är det gravsättning  i Grelsbyn och så minnesstund i Jockfall så det kan nog ta sin lilla tid.

Ska försöka få lite nytta gjort ikväll och såklart duscha å göra i ordning kläder och sånt så allt är färdigt imorgonbitti. Får väl handla imorgonkväll på vägen från Gammelstan typ.. Emil kommer ju på Fredag och då vill jag bjuda på någon goood mat, Har ni något gott tips på maträtt av Fläskfilé ?? Ge mig recept isåf :)

Nu ska jag vila mina sjukt ömma fötter en stund till men sen åker dammsugaren fram.




Kommentarer
Tilde

Tråkigt med begravning!:( beklagar sorgen! imorn ska jag göra fläskfilé och sås gjord av crème fraise och en sån där vitlöksost, sen tagliatelle till det:) det är gott! Och enkelt:)

2011-07-12 @ 21:20:25
Elina

Jaa, Huvva inge kuul !



Ja det är faktiskt gott för det har jag gjort en gång, Mums ! :)

2011-07-12 @ 21:25:48
URL: http://blow.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0