Pajala Marknad - Resumé

Hej !

Nu är jag hemma i Luleå igen efter en helg i Tornedalen. Har varit hos Mamma och hämtat hem Oden och så åt jag middag där innan jag for en snabb sväng på affären och handlade det nödvändigaste. Är såååå trött just nu, Kom hem typ 5 imorse efter kvällens festligheter så det blir en tidig kväll ikväll.

Men nu ska jag berätta om helgen.. Vi åkte upp direkt efter jobbet på Fredag och gjorde oss bara färdiga som snabbast, packade in alla grejer och så innan vi åkte mot Pajala. Emil var chaufför åt en kompis så jag drack bara lite och tog det lungt den kvällen eftersom jag inte ville vara bakis på Lördag :) Kom hem vid 4 kanske så man har inte direkt fått mycket sömn alls under helgen.

På Lördag var det spöregn och ett jäkla åskväder hela förmiddagen så vi passade på att tvätta kläder, duscha, förbereda middagen och sådant innan vi åkte in till Pajala för att gå på marknaden. Jag köpte inget annat än 2 godisremmar och en souvaskebab som smakade skit - HELT okryddat renkött och en massa vita tjocka salladsstjälkar i ett torrt pitabröd Yiak. Hem till fällan igen och sova lite middag innan vi grillade, åt och gjorde oss färdiga att åka.. Vi skulle åka i karavan vi med Emils Lincoln och så slättid med Bonnevillen men deras bil slutade ladda och våran fick soppatorsk eller rättare sagt, något i bilen är fel så att antingen den drar jääääävligt mycket bensin, läker ut det eller så är det stopp nånstans så det inte kommer från tanken till motorn - Det resulterade i att vi blev stående efter en skogsväg påväg till Pajala och fick tjorva på samma sät påvägen hem därifrån. Men däremellan hade jag det förjävla kul. Var inne på Krogen och såg på Rajraj, sen åka på byn och sen var kvällen slut ! Tiden går fort när man har roligt :)

Ett under har även skett och jag var inte bakis idag !!!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0