TRÖTTT !

Shieeses, Jag är en Zombie idag kan jag tala om.

Först och främst har ju inte julllovet inneburit någon vila utan bara sena kvällar och tidiga mornar så när vi var påväg hem igår fick jag verkligen kämpa för att hålla mig vaken men somnade ändå till flera gånger och ögonlocken vägde typ tusen kilo (Det var inte jag som körde haha, kanske bör tilläggas).

Ändå blev kvällen sen för oss igår och när vi gick ut sista kvällssvängen (Känsliga läsare varnas) så sket Oden flytande ! Det var nämligen så att Emils pappa av någon anledning hade hällt ut en hel gryta knäck i snön för att dem råkat bränna den och ingen hade sagt nåt om det så vi hade ju ingen aning förrän Oden stolt kom springandes med nåt stort brunt i munnen som han förmodligen redan ätit rätt mycket av.

Jaja, Tänkte jag det är bara att stiga upp och gå ut med honom i natt. Så, efter 12 somnade vi och 03.30 ringde mitt alarm och jag gick ut med Oden kanske 20 min men inget bajsande så vi gick in och sov igen. Emil väckte mig innan han for till jobbet och då ställde jag om klockan till 08.30 - När den väl ringde kändes det på allvar som om jag snoozat i 5 min fast jag sovit en timme.. Fyfaaan så trött jag var !!

Det var inte mer att göra än att stiga upp igen och gå ut med Hunden som nu är bra i magen igen ! Vilken tur ! Jag tycker inte direkt det är så mysigt med magsjuka hundar nämligen :D

Nu ska jag göra andra koppen kaffe för idag så jag förhoppningsvis kan vakna till liv litegrann. Har nyss skickat in sista uppgiften till skolan så det är åtminstone klart... Har ju lektion idag oxå kl 13 till 15. Funderar på om jag ska ta bussen eller bilen ?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0